Internationale verhuizingen


En organisatie voor alle Europese verhuizingen.

EUROMOVERS is een vereniging van samenwerkende verhuisbedrijven. Door de bedrijven van deze organisatie worden verhuizingen van en naar elke plaats in Europa onder n en dezelfde naam en met dezelfde hoge kwaliteit en service voorbereid en uitgevoerd. Daarbij heeft de opdrachtgever slechts met n onderneming en n aanspreekpunt te maken:                 

Professioneel.

Het Europese hoofdkantoor van EUROMOVERS is gevestigd in Zoetermeer, Nederland, en werkt met aantrekkelijke contracten. Voor verhuizingen van uw medewerkers binnen Europa bent u bij EUROMOVERS van uitstekende condities verzekerd. En een scherpe prijs. Bovendien zijn de vakkundige medewerkers, de eersteklas verpakkingsmaterialen en het moderne wagenpark een waarborg dat de verhuizing van begin tot eind perfect en professioneel wordt uitgevoerd.


Een wereldwijd netwerk voor verhuizingen                         buiten Europa.

Ook voor verhuizingen buiten Europa is
EUROMOVERS uw aangewezen partner. EUROMOVERS beschikt over agenten in meer dan 65 landen wereldwijd. Alle voorbereidingen vinden in Nederland plaats. De papieren worden in orde gemaakt, de inboedel en andere goederen worden verpakt en geladen. Het buitenlandse verhuisbedrijf klaart de goederen in, verzorgt de vrijstelling en levert tenslotte aan huis af. Door de lucht of over zee, EUROMOVERS leidt iedere verhuizing in goede banen.


Vooraf heldere informatie over alle bijzonderheden.

Duidelijkheid staat voorop. Aan de hand van een zorgvuldige inventarisatie krijgt het verhuizende gezin vr de verhuizing alle gewenste informatie. De taxateur vertelt uitvoerig hoe de goederen worden verpakt, vervoerd en op de plaats van bestemming worden uitgepakt en geplaatst. Ook het verzekeringsaspect komt daarbij uiteraard aan de orde.

E-mail: Euromoversvandenberg@hetnet.nl