Particuliere verhuizingen.

EUROMOVERS behoort tot de toonaangevende    verhuisorganisaties van Nederland. Talloze bedrijven en instellingen hebben vaste (raam)contracten met       EUROMOVERS. Dat is een goede zaak. Want met een dergelijk contract worden verhuizingen van      medewerkers of relaties tegen gunstige condities    perfect verzorgd.


De zekerheid van een zorgeloze verhuizing.
Een verhuizing is een ingrijpende gebeurtenis. Veel dingen veranderen en zaken moeten geregeld worden. Voor de meeste mensen is het erg lastig om dat allemaal zelf te doen. EUROMOVERS neemt alle verhuiszorgen uit handen en begeleidt de verhuizing van uw medewerker of relatie van begin tot eind. Snel, efficiŽnt en professioneel.

Het gemak van een landelijk netwerk.

Door de landelijke spreiding van de 21 aangesloten verhuisbedrijven is EUROMOVERS altijd dichtbij. Waar men ook woont, een EUROMOVERS -vestiging is altijd binnen 20 minuten bereikbaar. Dat maakt de verhuizing er een stuk gemakkelijker op. Dozen bezorgen en afhalen, opslag, voldoende     mensen voor de uitvoering: alles verloopt even vlot en soepel. Het verhuisbedrijf pakt en laadt de goederen in. De chauffeur rijdt naar het nieuwe adres, waar de verhuizers ter plekke de goederen lossen en plaatsen.


De duidelijkheid van een gedegen organisatie

Tijdens de inventarisatie aan huis wordt duidelijke informatie en uitleg over de verhuizing verstrekt. Bij dit bezoek schat een expert van
EUROMOVERS het volume van de verhuizing in en bekijkt de laadsituatie. Alle bijzonderheden komen aan de orde en vragen worden deskundig beantwoord. Enkele weken vůůr de verhuizing verstuurt EUROMOVERS nuttige verhuistips en actielijsten.

Het belang van een maatwerk-offerte.

Iedere verhuizing is weer anders. Daarom zijn alle offertes van
EUROMOVERS volledig op de situatie toegesneden. In de offerte is een overzicht opgenomen van alle gemaakte afspraken en bijzonderheden. Datzelfde geldt voor de prijzen. Onaangename verrassingen achteraf zijn dus uitgesloten.

De garanties van de betere verhuizers.

Alle 25 EUROMOVERS -bedrijven zijn erkend. Er wordt voortdurend gewerkt aan optimalisering van het product. Intern gebeurt dat door trainingen, terwijl extern de regels van de ISO-certificering worden gerespecteerd. Uw waarborg voor zekerheid. Bovendien biedt EUROMOVERS u een unieke kwaliteits- en servicegarantie.

E-mail: Euromoversvandenberg@hetnet.nl